|
Asortyment |
Sprzedaż w miesiącach |
1 |
Bazylia Genovese /Ocimum basilicum/ |
od VI do XI |
2 |
Bazylia Olbrzymia |
|
3 |
Bazylia Tajlandzka |
|
4 |
Bazylia czerwona |
|
5 |
Bazylia cytrynowa |
|
6 |
Bazylia drobnolistna o zapachu cynamonu |
|
7 |
Bakłażan /fioletowy i biały/ /Solanum melongena/ |
od VII do X |
8 |
Cilantro/meksykańskie/Coriandrummexico/ |
od V do X |
9 |
Cukinia / Cucurbite pepo/ |
od VII do XI |
10 |
Dynia Hokkaido /Cucurbite/ |
od VIII do XII |
11 |
Dynia maxima |
|
12 |
Cząber /Satureja hortensis/ |
od VII do IX |
13 |
Estragon /Artemisia dracunculus/ |
od V do X |
14 |
Fasola chińska /Phasecolus chinesis/ |
od VI do IX |
15 |
Kolendra /Coriandrum sativum/ |
od IV do X |
16 |
Kerber-Trybula ogrod. /Anthriscus cerefalium/ |
od III do XII |
17 |
Kwiat cukini |
od VI do VIII |
18 |
Kwiat nagietka |
od VI do XI |
19 |
Kwiat nasturcji |
od VI do X |
20 |
Kwiat ogórecznika /Borago officynalis/ |
od V do X |
21 |
Majeranek /Origanum majerana/ |
od VI do X |
22 |
Melisa /Melisa officynalis/ |
od V do X |
23 |
Melisa pstrolistna |
|
24 |
Mięta pieprzowa /Metha piperita/ |
od IV do XI |
25 |
Mięta jabłkowa |
|
26 |
Mięta koreańska |
|
27 |
Mięta spearmint |
|
28 |
Mizuna /Brassica pekinienisis/ |
od III do XII |
29 |
Musztardowiec zielony /Brassica alba/ |
od III do XII |
30 |
Musztardowiec czerwony |
|
31 |
Okra /Ketnia jadalna/ |
od VII do IX |
32 |
Orach - lebiotka /Origanum/ |
od VII do IX |
33 |
Oregano /Origanum majonara/ |
od IV do X |
34 |
Oregano Greckie |
|
35 |
Ogórki japońskie |
od VI do VIII |
36 |
Pomidory San Marzanno /Tomato San Marzanno/ |
od VII do X |
37 |
Pomidory do faszerowania żółte i czerwone |
od VII do X |
38 |
Pomidory koktajlowe żółte, czerwone |
od VII do X |
39 |
Pomidory zielone Tomatillo /Physalis ixocarpa/ |
od VII do X |
40 |
Pimpinella - biedrzeniec |
od III do XII |
41 |
Pirella zielona i czerwona /Perilla frutescens/ |
od VI do XI |
42 |
Pak-Choi /Brassica chinesis/ |
od IV do XII |
43 |
Papryka ostra /chili,maksykańska,tajlandzka/ |
od VII do XI |
44 |
Radiczetta /Lettuce/ |
od V do XI |
45 |
Rozmaryn /Rozmarinus officynalis/ |
od VI do XII |
46 |
Rukola wąskolistna /eruca/ |
|
47 |
Rukola szerokolistna |
|
48 |
Rukiew wodna /Rorippa nasturitium/ |
od III do XII |
49 |
Roszponka /Valerianolla locusta/ |
od III do XII |
50 |
Rzodkiewka |
od IV do V |
51 |
Rzodkiewka strączkowa /Raphanus statirus/ |
od VI do X |
52 |
Sałata Mix Bebi /7 gat. Lettuce cutting/ Sałata rzymska ziel.czerw.radiczetta,lolo rossa,lolo bianco, mizuna, dębolistna/ |
od IV do XII |
53 |
Szczypiorek czosnkowy /Allium tuberosum/ |
od IV do XI |
54 |
Tymianek /Thymus vulgaris/ |
od V do XI |
55 |
Tymianek cytrynowy |
|
56 |
Mangold /swiss chard , beta vulgaris/ |
od VI do X |